Product Catalog

Търсене в каталога

Search Keyword:
 
 

Най-добрите детски играчки и аксесоари!

Потопете се в света на децата! Маркови / лицензирани продукти за вашите деца
Начало Фирмен профил
Фирмен профил Print E-mail

Fancy market има честта да бъде представител на редица световно-известни фирми, производителки на маркови детски играчки и аксесоари продукти за оформление на детски кътове и площадки.

Специално за Вас клиентите Fancy market представя най-богатият и издържан асортимент досега:

 • Хвърчила, кофички /празни и с аксесоари/, лопатки и гребла, формички за пясък, комплекти за плаж с топки и аксесоари, камиончета, кегли, рингове, топки, дарцове- с лицензирани и оригинални Disney мотиви.
 • Пързалки, люлки, къщички, пясъчници, басейни, детски комплекс - висококачествени продукти, предназначени за вътрешно и външно оформление на детски кътове и площадки, хотели, паркове, заведения, градини и детски зони в големи търговски центрове.
 • Джаги, футболи, баскетболни кошове, мрежи за тенис, лъкове, комбинирани спортни комплекси.
 • Кухни с домакински уреди и аксесоари; магазини с хранителни продукти, касови апарати и пазарски колички с аксесоари; центрове, колички и аксесоари за кукли; тоалетки и аксесоари за красота; гаражи и колички към тях; комплекти с инструменти за механици; медицински центрове и аксесоари; кариоке и микрофони за пеене.
 • Мозайки, конструктори, шаблони за рисуване, магнитни дъски с цифри и букви, чинове - интелигентни играчки с образователна насоченост, подпомагащи интелектуалното развитие на децата в предучилищна възраст.
 • Луксозни кукли, проектирани с възможност за множество действия, присъщи на истинските бебета. Играта с тях помага на малките деца да се чувстват като истинска майка и татко.
 • Пъзели с изключително качество на  материалите, прекрасни картинки с богатство от цветове и елегантна опаковка – всичко в пълна хармония.
 • Колички и мотори прототип на реални модели, миниатюрни тракторчета, багери, камиончета, пожарни автомобили, комплекти, гаражи, коли с електронно управление, писти.
 • Невероятно разнообразие от прибори за хранене /чиниики; чашки-прозрачни, матирани, с двойни стени, от порцелан или пластмаса; термосчета и кутии за храна, закачалки/ и прибори за баня /чаши за баня, поставки за четка за зъби/ с лицензирани Disney мотиви.
 • Детски пантофи и възглавнички  с лицензирани оригинални Дисни картинки.
 • Изключително голямо разнообразие от играчки за бебета; предучилищна възраст; за забавление в банята; водни играчки; пеещи играчки; механични играчки; карнавални серии; електронни серии-роботи, коли с електронно управление.
 • Парти аксесоари, подходяща украса за всеки празник  у дома, в детската градина или в заведение.
 • Разнообразие от кукли, електронни игри, коли и писти.
 • Разнообразие от ученически аксесоари от серия Хайде на училище: ранички, портмонета, несесери, папки, класьори, подвързии, моливи, химикалки, линийки, гумички, острилки, тетрадки, тефтери, албуми за снимки, кошчета за боклук, пластелин, боички, фулмастери, пастели, алуминиеви шишенца, кутии за обяд, чаши, купи,  лепящи стикери, етикети, чадъри – всички продукти са с отлично качество на най-модерни лицензии Witch, Cars, Spiderman, Winnie Pooh, Ratatouille, Pirates of the Caribbean, Mickey Mouse, Fairies, Princess.
 • Предлагаме разнообразие от продукти за игра и спорт на открито, декориране на детски кътове, хотели, паркове, аквапаркове, детски площадки, детски градини, училища, бензиностанции, търговски комплекси. В зависимост от Вашите изисквания, по асортимента, който предлагаме, може да бъде изработен адекватен проект.

Мултифункционалните продукти, които представяме на българския пазар символизират детската спонтанност, любознателност и пробуждат техните чувства и сетива. Подпомагат децата да се вдъхновяват сами от откритията и развитието на човечеството. Окуражават тяхната самостоятелност и социална адаптация. Всичко е точно копие на действителността, като не е изпуснат и най-малкия детайл. Това са нестандартни играчки, откриващи непознати, ценни таланти и развиващи по най-добрия начин възможностите на децата. Изборът  на играчки  става с грижа и внимание, защото сигурността на най-малките ни клиенти не е игра. Качеството и сигурността са най-големият комплимент към всички нас.

Осмеляваме се да отбележим, че ние сме Компания, която предлага огромно разнообразие на детски продукти на българския пазар. Гарантираме уникалност и сигурен успех за Всеки клиент. Всички наши продукти са  добре познати на българския пазар и се наблюдава непрекъснато увеличаване на тяхното търсене.
 

 
 
 
Уеб сайтът е създаден от Optimall Solutions
Гласувайте за този сайт! TopBG.org - По-добрата топ класация.